Opsione

CableCall

CableCall - Përfitimi i juaj

CABLE CALL

Internet, Televizion Kabllor, Telefoni Fikse dhe Mobile

Cable Call Ju ofron shërbimet më të përshtatshme të kabllorit dhe internetit në regjion.
Për më shumë informata lajmërohuni në njërën nga qendrat tona të kontaktit ose menjëherë caktoni termin për instalim. Plotësoni të dhënat tuaja dhe ne menjëhere dë tju kontaktojmë për hapat e mëtejshme.

alt

CAKTONI INSTALIMIN

alt

SHËRBIMET

alt

Kombo Paketa

Televizion dhe Internet i pakufizuar

Më shumëKlikoMë shumë
alt

ТV Paketa

Televizion

Më shumëKlikoMë shumë
alt

Internet Paketa

Internet i pakufizuar

Më shumëKlikoMë shumë

CableCall


OFROJMË KUALITET , QËNDRUESHMËRI DHE SHPEJTËSI

POROSITTANIPOROSIT

TELEVIZION

TV kanalet më të mira në ekranet tuaja

INTERNET

Internet më i shpejtë dhe i pakufizuar

KUALITETI

Aparatur më kualitative për shërbimet që ofrojmë

INSTALIMI

Instalimi i shpejtë dhe mirëmbajtje ne cdo kohë

INFORMATA

Qendrat e kontaktit në shërbimin tuaj 24/7

Mirëmbajtja teknike

Mirëmbajtja profesionale teknike për shërbimet tona

RISITË

Informohuni në kohë për aktivitetet tona dhe promocionet

alt

Cable Call Спонзор на 44-от Меѓународен турнир во ракомет
"Струга 2016"

alt

Започнува 44-от Меѓународен ракометен турнир
Струга 2016